Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η υλοποίηση της πρότυπης μελέτης για τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου του σχολείου μας «ομορφαίνουμε το παρόν, αλλάζουμε το μέλλον» (για την οποία δουλεύουμε περισσότερο από 4 χρόνια).

Επίσης με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η συνέχεια της κίνησης αυτής είναι το «ομορφαίνουμε το παρόν, αλλάζουμε το μέλλον 2.0 – η τέχνη στο προαύλιο» και προβλέπει την εγκατάσταση ενός γλυπτού στο διαμορφωμένο χώρο του διεθνούς εικαστικού Κώστα Βαρώτσου και ξεκινάει η υλοποίηση και αυτού άμεσα.
Και οι δύο παραπάνω ενέργειες χρηματοδοτήθηκαν από την περιφέρεια Αττικής η οποία στήριξε με θέρμη εξ αρχής τις προσπάθειές μας και ο δήμος έχει αναλάβει την εκτέλεση του πρώτου εγχειρήματος.
Τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας μειώνει η καταστροφή των δέντρων (12 από τα 14) και η καταστροφή του 60% του πρασίνου του πίσω προαυλίου που έγινε από «λάθος» την πρώτη μόλις μέρα των έργων!!! Είναι φυσιολογικό άλλωστε σε μια οικολογική διαμόρφωση να ξεκινάς από το κόψιμο των δέντρων!!!!!! Ο αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσίας που ενημερώθηκε και επισκέφθηκε το χώρο μάς ενημέρωσε με τη σειρά του ότι θα γίνει αποκατάσταση της καταστροφής.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να υπάρχουν ανακοινώσεις από τη δημοτική αρχή που να παρουσιάζουν τα οφέλη αυτής της πρωτοβουλίας του συλλόγου μας και την μοναδικότητα της για τον Ελλαδικό χώρο αλλά δυστυχώς βλέπουμε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά ούτε στα γνωστά κοινωνικά δίκτυα.
Θα υπάρξουν αναρτήσεις σχετικά με την πρόοδο των έργων στο σάιτ μας και θα αναρτήσουμε σύντομα πληροφορίες για το «ομορφαίνουμε το παρόν, αλλάζουμε το μέλλον 2.0 – η τέχνη στο προαύλιο».
Περισσότερες πληροφορίες για την ανάπλαση στο