Η Ένωση Γονέων Βύρωνα και οι Σύλλογοι Γονέων των δημοτικών σχολείων του Βύρωνα, με την αρωγή των αθλητικών σωματείων της πόλης μας και του Δήμου Βύρωνα, σας καλούν την Κυριακή 5/6/22 και ώρα 18.00 στα γήπεδα ποδοσφαίρου στο χώρο του θεάτρου βράχων για Τουρνουά ποδοσφαίρου (5×5).

Η δράση έχει στόχο:

– Την υγιή διέξοδο των παιδιών μας προς τον αθλητισμό, δεδομένων των συνθηκών που έχουμε όλοι περάσει από έναν διετή εγκλεισμό λόγω πανδημίας.

– Ο χώρος που θα διεξαχθεί η δράση σηματοδοτεί την ενίσχυση της πάλης για την εδραίωση του δημόσιου χαρακτήρα του λόφου Κοπανά.

Αφορά όλες τις τάξεις των δημοτικών σχολείων (3 γκρουπ ανά 2 τάξεις, 1η-2α, 3η-4η, 5η-6η).

Στο τέλος (21:15) θα απονεμηθούν σε όλα τα παιδιά διπλώματα συμμετοχής και βραβεία στους τρεις πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας καθώς και εδέσματα (catering) που θα μας γλυκάνουν όλους!

Το έντυπο δήλωσης συμμετοχής έχει δοθεί ήδη σε όλα τα παιδιά.

Σημαντική επισήμανση: Οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να έχουν μαζί τους, είτε το δελτίο αθλητή στην περίπτωση που είναι αθλούμενοι σε κάποιο σωματείο, είτε αντίγραφο της βεβαίωσης η οποία δόθηκε στο σχολείο τους για το μάθημα της φυσικής αγωγής κατά τη φετινή σχολική χρονιά.