Αγαπητοί γονείς, κατ’ αρχάς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το δυναμικό «παρών» σας στις εκλογές του Συλλόγου μας και κυρίως για την στήριξή σας απέναντί μας και την εμπιστοσύνη  με την οποία μας περιβάλατε. Με τη σειρά μας δηλώνουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι θα τιμήσουμε την ψήφο που μας δώσατε και θα εργαστούμε στην κατεύθυνση να προωθήσουμε περαιτέρω την ανάπτυξη της σχολικής μας κοινότητας πολύπλευρα.

Την Τετάρτη 8/3/2023 συγκροτηθήκαμε σε σώμα, μέσα σε πνεύμα ειλικρινούς συνεργασίας και απόλυτης σύμπνοιας, ως εξής:

Πρόεδρος: Κορδώνης Γιάννης, korgiannis@yahoo.gr, 6944113923

Αντιπρόεδρος: Στασινάκη Ξένια stasinakipol@yahoo.gr, 6975800362

Γραμματέας: Αθανασοπούλου Ελένη, eathana@gmail.com, 6974465168

Ειδική Γραμματέας: Παπαϊωάννου Βάνα, vanpap2008@gmail.com, 6906216026

Ταμίας Θεοδοσίου Σαράντης, thsarantis78@gmail.com 6983515819

Μέλη: Σπυρόπουλος Σπύρος  spyrospyro@mail.com, 6906059777

και  Αγγελοπούλου Παρασκευή, paraskevi.agg@gmail.com, 6947265638. 

Ακολούθως, θέσαμε τους βραχυπρόθεσμους στόχους που επιθυμούμε να ολοκληρώσουμε τη φετινή σχολική χρονιά. Συγκεκριμένα, θα προχωρήσουμε άμεσα την αναμνηστική φωτογράφιση των τμημάτων, θα ζητήσουμε συνάντηση γνωριμίας με το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας και τη σύγκληση του Σχολικού Συμβουλίου για να διερευνήσουμε δυσκολίες και ανάγκες του σχολείου στις οποίες εκ του θεσμικού μας ρόλου μπορούμε να συνδράμουμε. Επίσης, σχεδιάσαμε τον προγραμματισμό μιας δράσης για το Πάσχα, μιας ενημερωτικής ημερίδας για γονείς και συζητήσαμε εκτενώς το θέμα της καλοκαιρινής γιορτής.

Η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επίτευξη αυτών των στόχων. Είμαστε ανοικτοί να ακούσουμε τις ιδέες σας και κυρίως να υπάρξει ουσιαστική συνεργασία μεταξύ όλων μας. Γι’ αυτό το λόγο, θα προγραμματίσουμε άμεσα την πρώτη Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.), όπου θα θέλαμε να ξαναδώσετε το ίδιο δυναμικό «παρών».

Επειδή γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι για όλους μας η διάθεση του χρόνου, προτείνουμε να δηλώσετε τον τρόπο που επιθυμείτε να γίνει η Γ.Σ.  (στο φυσικό χώρο του σχολείου ή διαδικτυακά). Το link για να δηλώσετε την προτίμησή σας είναι το ακόλουθο και θα είναι ανοικτό για τις επόμενες επτά (7) ημέρες (έως 19 Μαρτίου 2023).

https://www.tricider.com/brainstorming/3TpGNcalinh

 Από εδώ και στο εξής θα είμαστε σε άμεση επαφή τόσο για την υλοποίηση των δράσεων όσο και για το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.

Προς το παρόν, δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε το e-mail του Συλλόγου, μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβασή του στο νέο Δ.Σ. Το ίδιο ισχύει και για τη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα σας τα αποστείλουμε.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του Δ.Σ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.