Αγαπητοί γονείς,

σας προσκαλούμε στην 1η Γενική Συνέλευση (ΓΣ) μετά τις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συλλόγου μας. Λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ημερομηνίες των διακοπών του Πάσχα, η ημερομηνία της ΓΣ είναι η 3/4/2023 και ώρα 7:00 μμ, στον χώρο του σχολείου.

Θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε μαζί για τους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους δράσεων για τα παιδιά μας, αλλά και για εμάς. Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν και αφορούν τη σχολική κοινότητα.

Η προτεινόμενη δομή για την ατζέντα της συζήτησης φαίνεται παρακάτω, στην οποία θα ενσωματωθούν όσα θέματα προς συζήτηση ή/και απόφαση προτείνονται από όλους. Για οποιαδήποτε πρόταση, και προβληματισμό, που θα θέλατε να συζητήσουμε, παρακαλούμε να συνεχίσετε να μας ενημερώσετε στο e-mail sgoneon8@gmail.com.

Ατζέντα

  1. Γνωριμία με τα μέλη του νέου ΔΣ
  2. Προτεινόμενες δράσεις για το υπόλοιπο της τρέχουσας σχολικής χρονιάς
  3. Συζήτηση (θεματολογία από ΔΣ και μέλη)
  4. Θέματα προς ψήφιση – Αποφάσεις ΓΣ

Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι εκεί. Σας παρακαλούμε να υπάρχει τουλάχιστον ένας γονέας εκπρόσωπος ανά οικογένεια. Η παρουσία σας βοηθά στη δημοκρατική και ουσιαστική λειτουργία του συλλόγου μας και συμβάλλει στη συνολική βελτίωση του σχολείου, προς όφελος των παιδιών μας.

Με εκτίμηση,

To ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.